Népszerűek

Popular Posts

Chain Reaction - Fülszöveg

Tökéletes kémia - Fülszöveg

Entertainment

Follow US

JOIN OUR COMMUNITY

Flickr Gallery

Download

Business

Lifestyle

Sports

Pages

Latest Post

Üzemeltető: Blogger.

Technology

Translate

Ads 468x60px

Social Icons

Keresés ebben a blogban

Featured Posts

Műfajok szerint

Kiadók szerint

Hogyan olvastam?

Magyar vagy külföldi?

A héten legnézettebb

Posted by : Deszy 2010. október 21., csütörtök

Összecsaptak az X-Faktor vegyespárosai

Mimi és Gergő a Réder Nóra-Kádár Szabolcs duóval mérte össze erejét, ezúttal nem a színpadon...


Az X-Faktor fiú-lány csapatainak nemcsak a hangjuk ütős. A Kőrös Mimi-Szakács Gergely duó és a Réder Nóra-Kádár Szabolcs páros ezúttal a pingpongasztal két oldalán mérték össze tudásukat.

Bár az ütővel és a labdával meggyűlt a bajuk, az éneklésben megtalálták az összhangot. Pedig Mimi és Gergő csak a tábor végén kerültek egy csapatba, a mentorok döntése alapján ugyanis külön-külön nem, de együtt folytathatták a versenyt.

- Először nagyon meglepődtünk. Nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel, de hamar rájöttünk, hogy csak együtt van lehetőségünk folytatni. És hamar összerázódtunk. Nem véletlenül kerültünk mi össze. Ez egy jól kigondolt választás volt. A külsőnk és a hangunk is összeillik. Emberileg pedig vagyunk annyira toleránsak, hogy alkalmazkodunk egymáshoz - mondták Mimiék.

Réder Dórának és Kádár Szabolcsnak több ideje volt összeszokni. A musicales duó tagjai másfél éve egy színitanodában ismerték meg egymást és kapcsolatuk azóta szakmaiból szerelmessé változott.

- Nem volt szerelem első látásra. De sokat dolgoztunk együtt, egymásra hangolódtunk és összerázódtunk. Így lettünk szerelmesek.

Mióta a mentorok összehozták őket, Mimiről és Gergőről is sokan gondolják, hogy szerelmesek. A fiatalokat azonban nem zavarják a pletykák, sőt, még örülnek is neki.

- Már nagyon sokszor összehoztak minket. Tudtuk jól, hogy ez lesz majd. Nem tudom, mit mondjunk erre - mondta Mimi, majd Gergő folytatta: - Szerintem ez nem feltétlenül rossz, nem is biztos, hogy negatív reklám. És ha reklámnak tekintjük, akkor jó.

A duók Malek Miklós kezei alatt jól haladnak a felkészüléssel. Összhangban nincs hiány, bár még a tapasztaltabb páros tagjai, Nóri és Szabi között is vannak néha összezörrenések.

- A dalválasztásnál szoktak lenne súrlódások. Sőt, kifejezetten gyakoriak az összezörrenések. És nem kis összezörrenésekről beszélünkk. Mert mindketten egyéniségek vagyunk... De aztán kénytelenek vagyunk megbékélni, mert különben nem állhatnánk színpadra.

A vegyes párosok izgatottan és kíváncsian várják az újabb próbatételét. És bárhogy is dönt Malek Miklós a mentorok házában, abban biztosak, hogyha számukra véget is érne a műsor, akkor is így, együtt folytatnák. 
Forrás: rtlklub.hu

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © 2013 Szakács Gergő rajongói oldal - Kurumi Tokisaki - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -