Népszerűek

Popular Posts

Chain Reaction - Fülszöveg

Tökéletes kémia - Fülszöveg

Entertainment

Follow US

JOIN OUR COMMUNITY

Flickr Gallery

Download

Business

Lifestyle

Sports

Pages

Latest Post

Üzemeltető: Blogger.

Technology

Translate

Ads 468x60px

Social Icons

Keresés ebben a blogban

Featured Posts

Műfajok szerint

Kiadók szerint

Hogyan olvastam?

Magyar vagy külföldi?

A héten legnézettebb

Friss bejegyzések

Archive for 2010

Beköltözős videó

Összecsaptak az X-Faktor vegyespárosai

Mimi és Gergő a Réder Nóra-Kádár Szabolcs duóval mérte össze erejét, ezúttal nem a színpadon...


Az X-Faktor fiú-lány csapatainak nemcsak a hangjuk ütős. A Kőrös Mimi-Szakács Gergely duó és a Réder Nóra-Kádár Szabolcs páros ezúttal a pingpongasztal két oldalán mérték össze tudásukat.

Bár az ütővel és a labdával meggyűlt a bajuk, az éneklésben megtalálták az összhangot. Pedig Mimi és Gergő csak a tábor végén kerültek egy csapatba, a mentorok döntése alapján ugyanis külön-külön nem, de együtt folytathatták a versenyt.

- Először nagyon meglepődtünk. Nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel, de hamar rájöttünk, hogy csak együtt van lehetőségünk folytatni. És hamar összerázódtunk. Nem véletlenül kerültünk mi össze. Ez egy jól kigondolt választás volt. A külsőnk és a hangunk is összeillik. Emberileg pedig vagyunk annyira toleránsak, hogy alkalmazkodunk egymáshoz - mondták Mimiék.

Réder Dórának és Kádár Szabolcsnak több ideje volt összeszokni. A musicales duó tagjai másfél éve egy színitanodában ismerték meg egymást és kapcsolatuk azóta szakmaiból szerelmessé változott.

- Nem volt szerelem első látásra. De sokat dolgoztunk együtt, egymásra hangolódtunk és összerázódtunk. Így lettünk szerelmesek.

Mióta a mentorok összehozták őket, Mimiről és Gergőről is sokan gondolják, hogy szerelmesek. A fiatalokat azonban nem zavarják a pletykák, sőt, még örülnek is neki.

- Már nagyon sokszor összehoztak minket. Tudtuk jól, hogy ez lesz majd. Nem tudom, mit mondjunk erre - mondta Mimi, majd Gergő folytatta: - Szerintem ez nem feltétlenül rossz, nem is biztos, hogy negatív reklám. És ha reklámnak tekintjük, akkor jó.

A duók Malek Miklós kezei alatt jól haladnak a felkészüléssel. Összhangban nincs hiány, bár még a tapasztaltabb páros tagjai, Nóri és Szabi között is vannak néha összezörrenések.

- A dalválasztásnál szoktak lenne súrlódások. Sőt, kifejezetten gyakoriak az összezörrenések. És nem kis összezörrenésekről beszélünkk. Mert mindketten egyéniségek vagyunk... De aztán kénytelenek vagyunk megbékélni, mert különben nem állhatnánk színpadra.

A vegyes párosok izgatottan és kíváncsian várják az újabb próbatételét. És bárhogy is dönt Malek Miklós a mentorok házában, abban biztosak, hogyha számukra véget is érne a műsor, akkor is így, együtt folytatnák. 
Forrás: rtlklub.hu
Sziasztok!

Íme egy interjú kedvencünkkel! :D Betenni nem merem, nehogy jogi problémák legyenek, de a linkre kattintva elérhető. :D

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20101008/az_x-faktor_duoja_mimi_vilagsztar_szeretne_lenni_gergo_meg_peldakep/

Jó olvasást!

Interjú

Mimi és Gergő kitárulkozott

A Sztárchat első vendége az X-Faktor elsőként kiesett duója, Mimi és Gergő volt. Kiderült, kit tartanak a legjobb énekesnek, és mi volt a legkínosabb élményük.

Egy tragédiának éltem meg abban a pillanatban a kiesést, és kisírtam magam egy évre előre – idézte fel Kőrös Mimi az X-Faktor élő adásának végső pillanatait –, de utána viszonylag hamar megnyugodtam. – Én igyekeztem tartani magamat – vette át Szakács Gergő a szót –, mert szeretek keményebbnek látszani, mint amilyen vagyok, de nem igazán ment… – Összességében azonban nagy lehetőségként tekintenek vissza a szereplésükre, és vallják: mentoruk, Malek Miklós kihozta belőlük a lehető legtöbbet. – Vele mindenképpen tartjuk majd a kapcsolatot! – mosolygott hálásan az utólag összerakott duó. Jövőbeli terveik kapcsán annyit árultak el, hogy mindenképpen folytatják az éneklést, és legkedvesebb víziójuk egy fesztiválon énekelni a nagyközönségnek.

Az élő webkamerás beszélgetés során a fiatalok tisztáztak néhány tévhitet is: – Sosem volt közöttünk semmi, és még nem tudjuk biztosan, hogy együtt folytatjuk-e az éneklést – sorolták a leggyakoribb kérdésekre a választ. A folyamatos összeboronálások ugyanis kellemetlenül érintik őket, hiszen mindkettejüknek komoly párkapcsolata van, és az X-Faktor ideje alatt alig jutott egy-egy lopott óra kedveseikre. Azonban ha a szerelemre nem is, a barátságok ápolására több idő jutott: – Janicsák Vecával, a szobatársammal nagyon jóban lettünk, és rengeteg közös vonásunk van. Ez nem csoda, hiszen mindketten mérlegek vagyunk – grimaszolt vidáman a szép énekesnő. – Veca édes volt, mert segített a fiúknak a mosásban – toldotta meg Gergő, aki elárulta, hogy ő pedig Takács Nikolast tartja a legjobb barátnak és férfihangnak egyaránt a csapatban. Abban pedig mindketten egyetértettek, hogy Veca a legjobb hangú énekesnő.

Kiderült továbbá, hogy míg Miminek Janis Joplin a példaképe, Gergőnek egy kosárlabdajátékos. – Magam is kosaraztam sokáig, csak azért hagytam abba, mert 28-szor volt bokaficamom. Ugyanis én már 12 évesen 182 centire nőttem, és ellazultak a szalagjaim – avatta be a nézőket Gergő. Mimi pedig a legutóbbi kellemetlenségéről számolt be: – Az élő adás napján reggel 9-től már a helyszínen voltunk, és nagyon izgultunk. Már megvolt a sminkünk, a frizuránk és a ruhánk is – amibe egyébként van beleszólásunk, ha nem tetszene valami –, így már csak a kikészített körömlakkom volt hátra. Megláttam egy másik tubust is mellette, azt hittem körömlakk-szárító, mert már kevés volt az idő a fellépésig. A végén persze kiderült, hogy nem az volt, hanem pillanatragasztó! – kacagott fel Mimi, megmutatva azóta is levakarhatatlan, kék körmeit.

Forrás: rtlklub.hu

12 legjobb között - Hiába estek ki, jók voltak

A párbaj

A döntés


És én ott voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Szakács Gergely

1991.04.21

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:
Tavaly érettségiztem és most a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatási Karának igazgatásszervező szakos hallgatója vagyok, most leszek másodéves.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:
Egy teljesen hétköznapi, átlagos csalódból származó, vidéki srác vagyok… Azt szeretném,ha a számaimon keresztül ismernének meg az emberek, azokban minden benne van. Több tudnivalót nem tartalmazok.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):
Négy évig tanultam furulyázni és jártam mellette szolfézsra még kicsiként. Hét évesen kezdtem, azt hiszem. Tizenhat évesen elkezdtem gitározni, egy évig jártam tanárhoz, ezek után autodidakta módon próbáltam fejleszteni „tudásom”. Zenekart alapítottunk, ami iskolazenekarként is funkcionált, felléptünk különböző iskolai rendezvényeken és a Star Positive nevű zenekarnak voltunk néhányszor az előzenekara, valamint egy zenekaroknak szóló tehetségkutatón is részt vettünk, ahonnan a legígéretesebb fiatal zenekar különdíját vittük haza, a saját számoknak köszönhetően. Egyszer álltam színpadra egyedül, gitárral, az X-Faktor előtt, egy jótékonysági bálon.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:
Lehet, hogy nem találom el, de most ahogy egy kicsit elidőztem e felett a kérdés felett, az a kép ugrott be, amikor a tábor utolsó előtti napján fellépek és amikor jövök le a színpadról, megölelhetem egy pillanatra csupán, de annál erősebben a meghatódott barátnőmet… És tudatosult bennem, hogy ő először látott engem színpadon. Hihetetlen érzés volt!

Kedvenc előadó?
Mindig más, örök kedvencem nincs. Talán a Papa Roach nevű zenekar, amit bármikor szívesen hallgatok.

Adatlap

- Copyright © 2013 Szakács Gergő rajongói oldal - Kurumi Tokisaki - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -